Bröllopsplaner.nu

Boende

På sommaren är Ronnums Herrgård som vackrast. Då grönskar det i parken och det är svårt att hitta en mer romantisk plats. Å andra sidan, Ronnum i vinterskrud uppfyller de flesta drömmar att gifta sig i vitt omgiven av nyfallen vit snö och transporteras i häst och släde.

Med Ronnums vackra omgivningar blir er bröllopsmiddag eller fest något att minnas. Vi hjälper er med allt från Champagne i trädgården vid ankomst till middag och även övernattning åt era gäster. Möjlighet till separat middagssal och festsal efter middagen.

Välj mellan våra olika boendealternativ. Flertalet av våra rum finns i huvudbyggnaden och sviterna ligger samlade i två annex framför herrgården. I varje svit finns en bastu eller Jacuzzi och gott om plats för att koppla av och vila ut.

Vi erbjuder såväl våra genomtänkta paketpriser som möjligheten att själv plocka samman de ni vill ska ingå i ert bröllop.

Vi vill så långt det bara går att kontakten med oss kring ett bröllop ska vara med en och samma person hela resan fram till ”avgång”

Kontakta oss mer än gärna så diskuterar vi oss fram till en lösning som gör Er dag till den sköna underbart avslappnade upplevelse den ska vara.

Vad kostar det?

Bröllopsnatt i svit, inklusive en flaska mousserande och frukost på rummet kostar 2 500 kr.

Vid bokning av minst 20 rum bjuder vi brudparet på övernattning i svit.