Bröllopsplaner.nu

Musik & Underhållning

Musik förgyller varje stund i livet vare sig det är bröllop, dop, begravning, firmafest eller körsång!  Som sångsolist med många års erfarenhet så hjälper jag dig att hitta just rätt musik för ditt tillfälle och gör mitt bästa för att göra det till en minnesvärd stund.

Är du ute efter en sångpedagog för att äntligen våga ta steget och sjunga ett solo? Eller kanske tycker du bara det är så roligt att sjunga att du skulle vilja ta sånglektioner för att må bra? Vilken anledning du än har, kika runt på hemsidan, så hoppas jag du söker det du letar efter.

Varmt välkommen att sedan höra av dig!
/Linda

www.lindapalmqvist.se/

 

GravenStar levererar ljud-, ljus- och nöjeslösningar för alla typer av festligheter. Bröllop har dock under de senaste 15 åren varit en växande marknad. GravenStar tillhandahåller allt från enkla talanläggningar till helhetslösningar som innefattar avancerad ljusprogrammering, ”dansa på moln”-effekt vid valsen, DJ, miljöljus, rökmaskiner samt ljud & ljus i nattklubbsklassen.
Alla paket skapas efter brudparets önskemål.

www.gravenstar.se/

 

 

 

 

 

David och Jesper tillsammans med bandet The Bon Vivants erbjuder bröllopsspelningar till både vigsel och fest.

I kyrkan bjuds det på avskalade arrangemang med sång och gitarr (eller piano beroende på låtval). Senare på kvällen erbjuder även bandet stämningsfull musik för att liva upp bröllopsfesten.

Önskas någon lätt bakgrundsmusik under mingel/mellan måltiderna ordnar bandet detta också såklart.

Tel: 073-510 15 51
The Bon Vivants Band’s facebook